ПОЧЕТНА      ПОЧЕСЕН КОНЗУЛ      КОНЗУЛСКИ ОКРУГ      УСЛУГИ      НОВОСТИ И НАСТАНИ      ЗА РУСИЈА      КОНТАКТИ      

flag_rus.gif
flag_s.jpg

Почесен конзулат на Руската Федерација во Охрид

Кеј Македонија бр. 4, 6000 Охрид, Република Северна Македонија

е-mail:  russconsul@inbox.ru

тел.: 075 255 737 (за итни повици надвор од работното време)

 

Почесен конзул: проф. д-р Велимир Стојковски

Стручен соработник: д-р Елена Обухова

 

Приемни денови за странки:

од мај до септември

вторник, четврток и петок од 10.00 до 13.00

од октомври до април

вторник и четврток од 11.00 до 13.00

Неработни денови се државните празници на Руската Федерациjа

© 2016 Почётное консульство Российской Федерации в Охриде

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon